Ducati Panigale 1199 S съблечен, като кафе рейсър. Ortolani Customs доста са се потрудили и са прекалили със залтото

  • Галерия от 10 снимки. Галерия от 10 снимки.

04 Apr 2017

Собственикът на байка го закарал при Ortolani Customs заедно със скица на Panigale, претворен като кафе рейсър. Първата реакция на „модификаторите“ била съпроводена с вълнение и ентусиазъм. Докато OC не разглобили мотора... Panigale 1199 S е сложна машина под чийто пластмаси живеят няколко килограма кабели и електронни джаджи отговарящи за различни настройки и добрата работа на байка.

Това обаче не отказало французите. Освен, че „разтребили“ всички кабели и джаджи, те сменили и буталата, сложили изпускателна система Akrapovič, в резултат на което мощността нараснала на 210 к.с. Което, в комбинация с намалената маса, вероятно се е отразило добре на динамиката. Сложили и OZ Racing ковани колела и сликове Michelin, а за да е по-така моторетката получила „златни части“ и ретро препратки, като кожената седалки и ръкохватките.

Не сме сигурни за златните акценти, които вече не са акценти – повече от окей сме благородния цвят на Öhlins компонентите, но останалите жълти работи и хрома, като че ли ни идват малко повече. Без значение обаче, идеята голо Panigale и реализацията и заслужават респект. А и каквото и да си говорим байкът изглежда брутално.

Брутално изглежда и най-новият и див пистов мотор на италианците - Ducati 1299 Superleggera. Моторът е с карбонова рама, сух тежи 156 кг., а мощността му е 215 к.с. Кликнете на това бижу за пълната галерия и инфо.

Лукс от Китай!