Roland Sands Design направи странно BMW R nineT. Прилича на мощен... велосипед

  • Галерия от 10 снимки. Галерия от 10 снимки.

30 Apr 2017

Харесва ни ако трябва да сме честни, но не може да се отрече, че 21-инчовите колела седят доста странно на тази машина. Оригиналното nineT си е минималистична машина, а придворното на BMW къстъм студио е подходило още по-радикално. Виждаме части от предлаганата от самите немци серия наречена Machined Parts (капак на двигателя, капаци на главите), както и доста уникални за този мотор работи.

Като например резервоарът прихванат с кожен ремък и... липсата на други работи, като предните спирачки. Двата 320-милиметрови диска и апарати Brembo са отпаднали с цел по-изчистена визия, а задният стопер е модифициран с маркуч Spiegler. Вилката пък е получила компоненти от GP Suspension, а отзад работи Öhlins TTX.

Вече споменатите 21-инчови колела са модел Morris от каталога на RSD, обути са в гуми Dunlop Elite 3, а за да могат да се вместят адекватно, Roland Sands са поорязали рамата на nineT. Скрит е и иначе видния маслен радиатор, махната е въздушната кутия, а изпускателната система 2-в-2 е яка, направена от неръждаема стомана с ярки накрайници RSD.

Не сме сигурни дали е излишно да го споменем, но този байк не е легален са шосейна употреба, което е спестило работи, като фара и стопа например. Разгледайте го и споделете вашето мнение.

Първородната Godzilla!