Новото е-колело на BMW е дело на Specialized и върви в комплект с X3

  • Галерия с 14 снимки, на някои в кадър влиза и X3 Галерия с 14 снимки, на някои в кадър влиза и X3

29 Jun 2017

Добре де, може да си го купите и отделно, но определено двете компании са се постарали продуктите да си отиват. Specialized Turbo Levo FSR 6Fattie идва с 250-ватов мотор, който ви помага при въртенето на педалите. Монтирани са широки гуми (2,8 инча), седалка с автоматично настройване и изключително къса верига за по-директно усещане при набиране.

Задвижващата система е напълно интегрирана в алуминиева рамка, която от своя страна е лакирана в същия цвят като на X3 – Phytonic Blue.

Батерията с капацитет от 500 вата дава възможност както да я зареждате, докато е на колелото, така и да я свалите и да я вземете вкъщи. Още по-готино, системата позволява да я зареждате от 12-волтов контакт, така че това може да се случва и докато пътувате към следващия як вело маршрут.

Цената е единственият сериозен проблем пред не само това, но което и да е е-колело. BMW иска 5200 евро за Levo FSR 6Fattie, същата цена, която ще получите за колелото и в магазините на Specilized. Значи цветът Phytonic Blue идва безплатно.

Първородната Godzilla!