Направете си ваше собствено Lamborghini Urus. Безплатно е и става за 5 минути

  • Галерия с 12 снимки от конфигуратора. Галерия с 12 снимки от конфигуратора.

14 Dec 2017

Новото Lamborghini Urus, вторият SUV в историята на марката (или първият SSUV, италианците го наричат Super Sports Utility Vehicle, хъ-хъъм...) струва минимум 171 429 евро. Мечтите обаче са безплатни, каквото е и ползването на онлайн конфигуратора на Lamborghini, в който вчера бе добавен и Urus (кликнете на оранжевите думи за конфигуратора). 

Което – естествено – ни накара да влезем и да оползотворим (разбирайте загубим) пет минути от работното си време, за да си направим наше Lambo Urus. Избрахме си цвят Blu Eleos за екстериора, контрастиращите доста приятно с него спирачни апарати в жълто, а за салона кликнахме на нещо наречено Q-Citura, което вървяло с кожа.

Отделете и вие 5 мин. и си направете мечтания Urus. Преди или след това може да научите всичко интересно за колата, като кликнете на тази жълта муцуна тук, а ако кликнете на опълчените един срещу друг Cayenne Turbo и Urus пък, че отскочите до любопитно сравнение на двата автомобила (двигателят им е почти еднакъв и не само той). Ако пък освен SUV (извиняваме се, SSUV) искате да „си направите“ и супер спортна кола, кликнете на това Racing Yellow 911 GT2 RS. То ще ви отведе до съответния конфигуратор, където да закръглите „убитото“ време на 10 минути.  

Много практичен и интересен!