Петте най-добри реклами от Super Bowl LII

  • Галерия с 5 кадъра от клиповете Галерия с 5 кадъра от клиповете

07 Feb 2018

Признаваме, че нямаме никаква идея как точно се играе спортът, в който Philadelphia Eagles спечели първа титла по време на финала - 52-рия Супер боул. Знаем обаче, че събитието концентрира най-силните автомобилни реклами, които можете да откриете за цялата година. Ето петте, които ни грабнаха най-много.

5. Toyota: Good Odds - толкова упоритост и емоции, събрани в една минута. Може да не е най-веселата реклама на света, но понякога имаме нужда някой да ни напомни, че всичко зависи от самите нас и волята ни за успех, независимо от неравния ни старт.

 

4. Hyundai: Ref to the Rescue - В Щатите наистина всички са си загубили ума по Супер Боул. Може би това обяснява тази иначе забавна реклама, която няма много общо с продукцията на корейския производител.

3. Jeep: Jurassic  - В класацията ни ще откриете две реклами на новия Wrangler и в това няма нищо случайно. Все още не знаем дали инженерите са се справили добре, но маркетинговите специалисти на компанията определено са го направили.

 

2.  Kia с участието на Стив Тайлър - Рецептата да наемеш звезда, за да се получи яка реклама, определено не винаги се получава. В случая с вокалиста на "Аеросмит" обаче нямаме никакви забележки по отношение на машината на времето.

 

1. Jeep: Antimanifesto - Да, понякога една кална история може да е по-красива от натруфените рекламни видеа на повечето производители. Браво, Jeep

 

Лукс от Китай!