Огън, в близост до това E92 M3, го тотализира... Жалко, колата е страхотна. Видео от пожара.

  • Галерия с 5 снимки от колата след пожара Галерия с 5 снимки от колата след пожара

18 Feb 2018

Собственикът на това почти овъглено BMW M3 се казва Ерик Марентет. Преди няколко дни в съседния до неговия гараж избухва пожар, който унищожава почти непоправимо личния му E92.

Колата е интересна с това, че е лишена от почти всички екстри за модела – с 6-степенна ръчка и само една опция – електрически седалки. Текстилни, а не кожени. Собственикът има E92 от 7 години, за които е изминал малко над 70 хил. км.

Самото M3 не се е запалило, но е било на сантиметри от огъня в продължение на 30 минути, в следствие на което застрахователят я е обявил за непоправима. Собственикът е присъствал на гасенето, но очевидно не е имало какво да направи.

Карбоновият покрив е стопен, перката на акула я няма, цялата боя също е пострадала сериозно. Интериорът мирише ужасно, прозорците са за смяна, преди изобщо да се стига до оглед на кабели и всякакви гумени детайли, които вероятно ще трябва да се подменят. Все още се очаква последното решение на застрахователя, но е твърде вероятно то да прати това страхотно E92 в моргата.

 

 

Първородната Godzilla!