BMW обновява Серия 7 по-рано от предвиденото заради конкуренцията

  • Галерия с 10 снимки Галерия с 10 снимки

13 Mar 2018

Ако ви се струва, че премиерата на актуалното BMW 7 не беше отдавна, изобщо не бъркате. Германците показаха колата през лятото на 2015, като официалната премиера беше чак през септември. Днес, по-малко от три години по-късно, баварската лимузина се готви за обновяване, за да си гарантира силни позиции сред все по-опасните конкуренти.

Папарашките снимки на CarBuzz разкриват, че големият седан в момента минава последни тестове преди да влезе в продажби по-късно тази година или в началото на 2019.

Какви промени да очакваме? От снимките се вижда, че предната решетка е продължила тенденцията към увеличаване на размера си. Предницата като цяло ще бъде по-спортна, с по-тесни и издължени фарове.

Интериорът получава по-леки промени, включващи нов волан и изцяло дигитално арматурно табло, което по всяка вероятност ще се споделя и от Серия 8. Ако се вгледате по-внимателно, ще отличите покритата табелка, отбелязваща наличието на дванайсетцилиндров двигател. Това опровергава слуховете за премахването му от гамата.

Първородната Godzilla!