Ръсел Кроу продава този Mercedes S 500 от 2001 г. на едва 100 хил. км

  • 100 хил. км, изглежда запазена. Вижте и другите снимки! 100 хил. км, изглежда запазена. Вижте и другите снимки!

08 Apr 2018

Според медиите в Австралия Ръсел Кроу се е заел сериозно да разчисти вехториите от имението си в Сидни и тази S-класа от времето на “Гладиатор” явно е една от тях. Кроу наскоро се разведе и избра рождения ден на бившата си съпруга като подходяща дата да предложи на търг не само S-класата, но и половината си покъщнина, включително няколко чифта кожено бельо... Макар поколението W220 да не носи особено положителна слава за Mercedes с пластмасовия си интериор, то конкретният екземпляр заслужава внимание. Идва със сертификат от Кроу, който удостоверява реален пробег от едва 101 661 км - символична стойност за лимузина от този калибър на 18 години.

Под предния капак работи 5-литров V8, произвеждащ 306 к.с., поне като нов. Скоростната кутия е автоматична, а интериорът е черен. Цената й? 25 хил. австралийски долари, което прави около 15 хил. Евро. Ако се намирате в Австралия и си търсите запазена S-класа, това е вашата сделка!

След като разгледахте класиката на Гладиатора, вижте този мега автомобил, който наскоро разби рекорда на писта Серес, Гърция

 

Много практичен и интересен!