Bugatti Veyron съсипва гуми за над 60 000 лева, за минути. Видео

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

17 Apr 2018

И по-точно съсипва ги неговият собственик на име Хюстън, който е развил доста успешен бизнес за отдаване на скъпи коли под наем. В това няма нищо лошо, щом човекът може да си го позволи. А и реално досега не бяхме гледали подобно видео, в което някой целенасочено убива комплект от специалните Michelin Pilot Sport PAX.

Гуми, чиято цена е някъде около 16 000 хиляди лева за брой. Хъ-хъъм. Размерът им е 245/690 R520 отпред и 365/710 R540 отзад, като смяната на всичките може да излезе доста над 60 хил. лева. В случая се цитира сумата от 150 000 долара за подмяна, тъй като Bugatti изискват смяна на джантите на всяка 4-та смяна на гумите. И понеже това може да се случи само в Молсхайм, Франция, домът на Bugatti Automobili S.A.S., излиза скъпичко.

Конкретната машина-унищожител е Bugatti Veyron 16.4 Super Sport, което е модифицирано от немските откачалки Mansory. Казва се ‘Mansory Linea Vivere’, а цената на пакета не е оповестена. Без значение, разгледайте галерията, разбира се гледайте и видеото, след което може да кликенте на ‘Vivere’-то за материал със самата кола.

После пък може да кликнете на този McLaren F1, който ще ви отведе до доста подробен и любопитен материал по темата „Колко струва поддръжката на McLaren F1?“. Оказва се, че при него смяната на гуми може да излезе около 50 000 долара.

Първородната Godzilla!