Националният BMW събор прераства в грандиозен BMW фестивал. Датите са 9 и 10 юни

  • Галерия с 63 снимки от миналогодишното събитие, плюс плакатите на тазгодишното. Галерия с 63 снимки от миналогодишното събитие, плюс плакатите на тазгодишното.

03 May 2018

Това обаче е само една от новостите. Важно е да отбележим, че този път организаторите са заложили и благотворителна кауза в основата на фестивала, който ще се проведе в Пловдив на 9 и 10 юни. На девети основната дейност ще се съсредоточи на Гребната база, а в неделя, 10-ти, на обичайното място – Панаирната палата.

Каузата е за събиране на средства в подкрепа на Клиниката за Детска хирургия при УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив, която се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца.

Вие също може да дадете своя принос в събирането на така ценните за децата и техните семейства средства, изпращайки дарителски SMS с текст на латиница DMS DETE на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel). Първият ден от събитието ще завърши и с благотворителен концерт от 20:00 до фонтана пред Общината, в който ще участват известни родни изпълнители.

Какво ни очаква нас, феновете? Организаторите обещават събитието да е изключително силно. През първия ден, освен традиционно изложените BMW автомобили, ще има BMW маратон, изложени BMW Lifestyle продукти, игри за публиката и още подробности, които ще останат изненада. Мястото на събитието през ден 1 ще бъде Гребната база!

На 10-ти мястото на събитието ще бъде традиционната Панаирна палата, където ще видим (естествено) дрифт, много лъснати заводски и модифицирани автомобили, мотоциклети BMW Motorrad, както и участие на приятелите на събитието Overdrive, Vilner, Akrapovic, Shell, Blue Point и други.

Чакаме BMW уикенда с нетърпение, а дотогава разгледайте галерията от миналогодишния 16-ти събор, като също така не забравяйте да кликенте на оранжевите линкове в текста и на снимката за дарителската кампания.

DizzyRiders.bg е официален партньор на фестивала.

Много по-добра от предишната?