BMW Fest 2018 мина грандиозно! Имаше страхотни коли, а дрифт шоуто зарина публиката с парчета гума

  • Мощна галерия със 173 снимки! Мощна галерия със 173 снимки!

11 Jun 2018

Грандиозно е дума, която доста добре определя провелия се през уикенда BMW Festival в Пловдив. Събитието обещаваше да е доста по-силно от миналогодишното, но публиката, като че ли не бе подготвена за мащаба, с който се разгърна феста. Иначе казано, бе приятно изненадана. Както и ние.

Какво ни впечатли? Имаше доста интересни коли, в това число супер пипнатата от GB Design X5-ица на въздух (кликнете тук за материала ни за нея), новата Alpina B5, както и едно BMW M5 E 61, едно от едва 1025 произведени. Което не спря собственика му да запали гумите му в рамките на M демонстрацията в дрифт арената. Там се развихри и Йоана Литовска, която съсипа по доста ефектен начин гумите на своето BMW M3 E92. Дамата определено направи едно от най-зрелищните представления в рамките на M дрифт шоуто и по никакъв начин не отстъпи на мъжете, да не кажем и друго.

Про дрифтърите начело с Алекс Язов изнесоха супер спектакъл и всеки, който бе на феста, знае че е така. Поздравления за всички момчета, както и за Алекс, който е един от основните отговорници по организацията на дрифт трасето. Язов ни отдели 5 минути за разговор по темата, който може да видите във видеото горе.

Друго? Можем да отбележим още доста силни факти, но ще завършим с нещо важно – благотворителната кауза. Тази година основна цел на организаторите бе събиране на средства в подкрепа на Клиниката за Детска хирургия при УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив. Vilner Design например се включиха в кампанията с изработката на уникална рисунка, която бе продадена на търг в неделя за 3100 лв., всеки лев от които отидоха директно в сметката на УМБАЛ „Свети Георги“. Всеки от нас обаче също може да даде своя принос, като изпрати SMS за кампанията.

Вие също може да дадете своя принос в събирането на така ценните за децата и техните семейства средства, изпращайки дарителски SMS с текст на латиница DMS DETE на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel).

Кликнете на плаката на кампанията за да ви отведе към специалната страница, след което може да гледате видеото ни с Алекс Язов, а за десерт може да разгледате мега обилната ни галерия със 173 снимки.

Очаквайте много скоро и нашето специално видео посветено на BMW Festival 2018, който мина наистина грандиозно.

Първородната Godzilla!