Хит в интернет: снимка на нигерийско погребение с чисто ново BMW X6

  • Това се казва лъскав ковчег. Снимката най-вероятно е от снимачната площадка на филм. Това се казва лъскав ковчег. Снимката най-вероятно е от снимачната площадка на филм.

14 Jun 2018

Снимката на чисто новото BMW X6, което бива спускано в гроб, стана супер популярна. FoxNews.com цитират сайта Naij.com, които пишат, че случката се разиграва в град Ихиала. Коментарът в оригиналната публикация на снимката във Фейсбук гласи, че колата е била закупена от мъж на име Азубуике, с цел ползването и, като ковчег за наскоро починалият му баща.

Естествено, подобна снимка с подобно описание, бързо набира скорост в интернет. Коментарите обаче вероятно разкриват истинската история зад фотографията – филм. Единият гласи „Фалшива новина… това е филм на Тчиди Чикере“, който е известен местен режисьор. В друг коментар пък се казва, че на снимката присъства актьор на име Утали, както и актриса на име Ричиал Огбоная.

Без значение дали погребението е истина или сцена от филм, вероятно този Manhart MHX6 Dirt² Concept би бил по-удачен за пътя към отвъдното. Кликнете на него за материала.

Много практичен и интересен!