„За тия пари Е60“… джапанки. Доживяхме. Българският автомобилен фолклор, гений и търговски нюх, са по-големи от Вселената


06 Aug 2018

Интернет, и в частност Facebook, са своеобразни развъдници и инкубатори на всевъзможни термини, изкази, лафове и въобще, определения, които просто не биха се родили и оцелели, ако не бяха тези общности, групи по интереси, в споменатите виртуални пространства и платформи. Фразата „За тия пари Е60“ е една от тях, постепенно превръщаща се в универсален коментар за много фенове на BMW, без значение за какъв тип публикация става въпрос.

Фраза, която Христо (не знаем дали идеята е негова или взаимствана от някъде) е видял възможност за бизнес, предлагайки… джапанки с въпросния израз. На снимката на офертата, освен въпросните летни принадлежности за ходене с логото на BMW, предница на E60 M5 и летящи банкноти (всичко в повече би било излишно и направило картинката… натруфена), присъства и бутилка твърд алкохол, за цвят.

Какво мислите? Изгодно предложени за оригинални джапанки, с които да ви заглеждат (по-скоро тях, защото посланието се вижда само в необуто състояние) или кулминация на една мания? Искаме да „чуем“ вашето мнение, като коментар.

И понеже става въпрос за пари и E60, тук е много удачно да свържем един доооста як екземпляр, който не бихме карали с въпросните джапанки – това E61 (комби версията на Е60) M5, което се продава за 105 хиляди „пари“. Кликнете на прекрасния семеен автомобил, след което не забравяйте да коментирате с вашето мнение по основната тема на настоящия материал.

Първородната Godzilla!