Включи се в мотоприключението MaxxMotion FreeRider и спечели наградите на OMV!

  • Галерия с 44 снимки от миналата година. Беше страхотно, а тази година ще бъде още по-силна! Галерия с 44 снимки от миналата година. Беше страхотно, а тази година ще бъде още по-силна!

20 Aug 2018

За втора година OMV си партнира с DizzyRiders.bg в кампанията MaxxMotion Free Rider. Тази година тя ще продължи от 20 август до 15 септември по две направления - онлайн на dizzyriders.bg/freerider и на конкретни бензиностанции на OMV в страната.

Всеки моторист има поне един любим маршрут, който обича, зарежда го с енергия, прочиства съзнанието и му дава тази свобода, заради която се яхва мотора и се впуска в приключение. Влез на DizzyRiders.bg и сподели твоя любим еднодневен мотомаршрут. Всеки ден трима ще печелят ваучер за OMV MaxxMotion на стойност 20 лева. Имаш право на едно участие, но за това пък - всеки ден!

Победителите ще бъдат обявени в 17:30 на Facebook страницата на DizzyRiders.bg, както и малко преди 18 часа по Z-Rock – рок радиото на България!

Но това не е всичко! Виж графика ни - къде ще е нашият моторист? Пали мотора и ела! Първите десет, дошли на бензиностанцията с мотоциклет, печелят награда!

Мотористът ни ще има четири спирки в рамките на кампанията:

  • 25 август: OMV Монтана, 13 ч.
  • 1 септември: OMV Плевен-Сторгозия
  • 7 септември: Мото събор Габрово, 13 ч.
  • 15 септември: OMV Видин, 13 ч.

Машината тази година? Нашият OMV MaxxMotion Free Rider отново залага на качествата на престижната британска марка Triumph, като този пък кара чисто новия Tiger 800! (кликнете на мотора за специалния ни материал за него)

Влез на DizzyRiders.bg и се включи в играта! OMV MaxxMotion FreeRider - едно гориво и едно спиращо дъха преживяване! Вълнуваща игра и приключение, които не биха били възможни без приятелската подкрепа на OMV и Triumph България!

Първородната Godzilla!