Lexus LS от Wald е то-о-олкова специален

  • Галерия с 12 снимки Галерия с 12 снимки

13 Sep 2018

Предложенията на Wald International за новия Lexus LS обхващат две тунинг програми. Първата носи означението “стандартна” и е всичко друго, но не и стандартна. С нея лимузината получава нова предна решетка с дневни диодни светлини, по-големи отвори за охлаждане, нови престилки, малък спойлер на задния капак и дифузьор.

Вторият пакет стъпва на версията F Sport, така че по рождение е по-наконтен. При него всички изброени промени се отличават с повече агресия. Всички части в двата пакета са изработени от пластмаса ABS и могат да се монтират върху съществуващите точки на захващане на панелите, което значи, че ако ви писне, може да върнете стандартния вид на колата.

Ако обаче се интересувате от по-сериозен тунинг, Wald предлага нова изпускателна система с четири накрайника, която не само подобрява звука, но и реакциите при ускорение. В добавка към това може да поръчате нови 20 и 22-инчови джанти, обути в доволно широки гуми.

Промяна в мощността няма, което значи, че тя остава 415 к.с. при LS 500 и 354 к.с. при хибрида LS 500h. И при двете скоростната кутия е 10-степенна разработка на Toyota.

Ако LS е твърде голям за гаража ви, но все пак държите на марката, ето нещо актуално и доста по-компактно: новия UX

 

Първородната Godzilla!