Български мотоциклет в Топ 20 за 2018-та! Нека гласуваме и подкрепим прекрасната Honda CB750 от Thracian Custom Bikes!

  • Галерия с 15 снимки. Галерия с 15 снимки.

29 Dec 2018

Сериозно признание. Така можем да определим номинираната от Racer TV „нашенска“ Honda CB750, първият мотоциклет на варненското ателие Thracian Custom Bikes. Машината изглежда страхотно, като за нея писахме през октомври, а ето, че сега попада в списъка за гласуване за „Мотор на 2018-та“ на една от най-престижните специализирани медии в кафе рейсър сегмента.

Дали ще спечели сред сериозната и силна конкуренция? Това зависи само от нас. Ако моторът ви харесва, може да подкрепите прекрасния проект с един глас. Как? Просто кликнете на ‘like’ бутончето на това видео тук долу, на нашия байк с номер 19.

Предлагаме ви също и видеото с пълната селекция от 20 мотоциклета, за да разгледате и конкуренцията. Макар, че не бива да я определяме като такава, защото всички проекти са от един отбор. От отбора на красивите кафе рейсъри, от отбора на хората, които харесваме такива (а и не само мотори).

А след, като гласивате, може да видите и специалното видео на Racer TV за байка на нашенското ателие, което вече има над 33 хил. показвания и над 1200 харесвания.

Накрая може да кликнете на тази снимка, която ще ви отведе до материала ни посветен на проекта, за да се запознаете с него в детайли. 

Текст: Иван Монев; фотография: Деян Йорданов

Лукс от Китай!