Топ 10 премиери от автосалона в Женева

  • Разгледайте галерията и подредете десетте най-очаквани премиери от Женева по свой вкус Разгледайте галерията и подредете десетте най-очаквани премиери от Женева по свой вкус
  • 10. Pininfarina Battista: Pininfarina могат да правят сами дизайн? Да бе, да! Това ще е 1900-конно изцяло електрическо купе за 2 млн. евро. 10. Pininfarina Battista: Pininfarina могат да правят сами дизайн? Да бе, да! Това ще е 1900-конно изцяло електрическо купе за 2 млн. евро.
  • 9. Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered: Един от любимите ни прототипи. От онзи тип прототипи, които всъщност са готови за производство. И такива хибриди обичаме - с 400 коня. Хайде, Peugeot, направи го! 9. Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered: Един от любимите ни прототипи. От онзи тип прототипи, които всъщност са готови за производство. И такива хибриди обичаме - с 400 коня. Хайде, Peugeot, направи го!
  • 8. Polestar 2: Polestar вече не са само наточените Volvo-та, но и ето такива изцяло електрически коли. Готино. 8. Polestar 2: Polestar вече не са само наточените Volvo-та, но и ето такива изцяло електрически коли. Готино.
  • 7. Audi Q4 e-tron: Малък почти достъпен електрически кросоувър от Audi. Ще превръща електромобилите в масово явление… 7. Audi Q4 e-tron: Малък почти достъпен електрически кросоувър от Audi. Ще превръща електромобилите в масово явление…
  • 6. Koenigsegg: Наследникът на Agera RS се очаква да дебютира на салона в Женева и да се задвижва от впечатляващите 1400 к.с. Ще се превърне ли в звездата на салона? 6. Koenigsegg: Наследникът на Agera RS се очаква да дебютира на салона в Женева и да се задвижва от впечатляващите 1400 к.с. Ще се превърне ли в звездата на салона?
  • 5. Honda E Prototype: Японците бяха първи в хибридната вълна, но определено изостават при електромобилите. Honda е готова да навакса с този симпатичен дребосък, който ще може да се купи преди Коледа. 5. Honda E Prototype: Японците бяха първи в хибридната вълна, но определено изостават при електромобилите. Honda е готова да навакса с този симпатичен дребосък, който ще може да се купи преди Коледа.
  • 4. Seat el-Born: Този може да не е от най-вълнуващите, но е важен, защото има потенциала да направи електромобилите масови и съответно да направи градовете ни по-чисти. 4. Seat el-Born: Този може да не е от най-вълнуващите, но е важен, защото има потенциала да направи електромобилите масови и съответно да направи градовете ни по-чисти.
  • 3. VW Touareg V8 TDI: Това е обикновена кола. Не като тези по плакатите. И нетипично за VW напоследък, идва с гигантски дизел. Запознайте се с 4-литровия битурбо Touareg с 421 к.с. е 900 Нм. 3. VW Touareg V8 TDI: Това е обикновена кола. Не като тези по плакатите. И нетипично за VW напоследък, идва с гигантски дизел. Запознайте се с 4-литровия битурбо Touareg с 421 к.с. е 900 Нм.
  • 2. Ferrari F8 Tributo: Най-мощното V8 Ferrari има 720 к.с. и пращи от мускули и агресия. 2. Ferrari F8 Tributo: Най-мощното V8 Ferrari има 720 к.с. и пращи от мускули и агресия.
  • 1. Bugatti: Френската компания, част от VW Group, крои нещо голямо. Става въпрос за уникален модел, който ще бъде произведен в единствен екземпляр и ще счупи всички рекорди за най-скъпа кола. Все още никой не знае как ще изглежда... 1. Bugatti: Френската компания, част от VW Group, крои нещо голямо. Става въпрос за уникален модел, който ще бъде произведен в единствен екземпляр и ще счупи всички рекорди за най-скъпа кола. Все още никой не знае как ще изглежда...

04 Mar 2019

Автомобилните салони може да позагубиха блясъка си в епохата на онлайн представянията, но има един, който дори не си е помислял да отстъпва позиции. Шоуто на брега на Женевското езеро всяка година събира най-доброто, на което автомобилната индустрия е способна. 2019 няма да се различава и в Женева ще видим десетки световни премиери на серийни и концептуални модели. Някои от тях още са добре пазена тайна, но над 30 вече станаха ясни и ако сте следили сайта ни, би следвало да сте добре запознати. Подбрахме десетте най-важни премиери, за които да следите през тази седмица. Салонът в Швейцария отваря врати в четвъртък, но ние вече знаем какво най-интересно ще намерите, ако сте сред щастливците с билет за изложението. Подредихме десетте най-интересни премиери в класация, но си признаваме, че тя е чисто субективна, защото за един новото Ferrari е топ новина, а друг се вълнува от най-новите разработки в автономните технологии… Така че подредете и своя топ 10 и ни разкажете защо смятате някоя премиера за по-важна от друга в коментарите...

 

Лукс от Китай!