Mansory Apertus e развиващ 300 км/ч открит зелен експрес

  • Галерия с 11 снимки Галерия с 11 снимки

23 Mar 2019

Когато преди няколко дни събрахме в една галерия седемте най-впечатляващи коли на Mansory от Женева, поставихме този S63 Cabriolet на пето място. И не защото е лоша кола, а защото имаше точно четири по-причудливи превъплъщения на щанда на тунинг ателието.

Сега обаче страстите около автосалона вече поохладняха и можем с трезва глава да погледнем към един типично за Mansory свръх разточителен пакет.

Ментов е най-добрата дума, когато трябва да опишем цвета на Mansory Apertus. Отвътре и отвън. Стандартните джанти са заменени с нови, които като по чудо не са със същия зеленикав завършек. Хромираните елементи са потъмнени, а емблемите на Mercedes - заменени от тези на Mansory.

Тъй като може да поръчате колата в какъвто цвят ви хрумне, то интериорът ще отговаря напълно на него. Както ще видите от снимките, това означава пълно “преобличане” на седалки, табло, всичко...

Все още Mansory не е готов с промени по задвижващата система, така че под предния капак си остава 4-литровия битурбо V8, който замени стария 5,5-литров титан. Мощността е 612 к.с., а въртящият момент - 900 Нм. Числа, които осигуряват 3,5 секунди до 100 км/ч и максимална скорост от 300 км/ч с пакета AMG Driver.

 

Първородната Godzilla!