Холандци възстановиха Audi RS2 Avant до фабричен блясък. Снимките са си чисто порно

 • Холандци възстановиха Audi RS2 Avant до фабричен блясък. Снимките са си чисто порно

11 апр 2019

Последният екземпляр на Audi RS2 Avant слиза от поточните линии през юли 1995 година. С други думи, дори и най-пресният автомобил от серията е вече на почти 24 години – солидна възраст, която оставя трайни следи и върху най-добре консервираните машини.

За радост съществуват студия като холандското Stipt Polish Point. Намиращото се в близост до Айндховен ателие вдъхва нов живот на коли, които се употребяват често, но собствениците им все пак държат на безупречното им състояние. Една от последните „жертви“ на тяхната работа е именно екземпляр от RS2 Avant в познатото ни готино синьо.

Интересното при процедурата на SPP е, че тя не е точно реставрация в класическия смисъл на думата. Компонентите от автомобила не се свалят, а колата остава почти неразглобена по време на цялата работа. Както е видно, това RS2 далеч не е в ужасяващо състояние и точно това позволява на майсторите да приложат по-лека форма на възстановяване.

Подът на спортното комби, окачването, изпускателната система, двигателят, силовият тракт и изобщо всички механични компоненти преминават през повърхностна обработка, която връща заводския им вид. Някои детайли, като изолацията на предния капак, се нуждаят и от по-сериозна грижа, но – както е видно от снимките в галерията – резултатът е потресаващо як. Всякакви следи от ръжда, различни течове и замърсявания остават в историята.

През последните седмици Facebook страницата на SPP изведнъж се превърна в доста популярно място за автомобилните фенове от Европа. Холандците често качват снимки на своите проекти, като сред тях виждаме различни модели Porsche, Ford Mondeo ST от първо поколение, ретро машини и доста други.

Коментари
 • Шш

  Шш
  11 апр 2019 - отговори

  Дебаа така се одървих че,изплющях жената!
 • Бай Кольо
  , а сега вземи пусни една търсачка и се научи, как се ползва основнияТ препинателен знак "запетая".
 • Бай Кольо
  драскачите........, а за вас какво да се каже......., ако трябва да опишете собствената си смърт и да сложите заглавие на историйката, вероятно и там ще се провалите. По законите на класическата порнография.
Коментирай

Sending ...