BMW Събор 2019 идва със страшна сила. Събитието ще се проведе на 15 и 16 юни!


06 Jun 2019

BMW Club Bulgaria пуснаха в продажба билетите за традиционно най-силният едномарков автомобилен събор в страната - BMW Събор, издание 2019-та. Тази година организаторите са ни подготвили доста по-различно събитие, на съвсем различно място. Локацията: този път ще бъде летище „Стара Загора“. А за уленснение, най-долу ще намерите скрийншот-карта-линк: кликвате на нея и директно отскачате в Google Maps, която ви казва колко далеч е от вас и колко време ще пътувате.

Разговаряхме с организаторите именно по този повод и до колкото разбираме, причината за изместване на събитието от Панаирните палати в Пловдив в Стара Загора, е по-голямата свобода (разбирайте по-малкото ограничения), която теренът и домакините ще позволят. Което ние разбираме като още повече двигателен шум, пушеци и зрелище. Ще бъдат обособени няколко зони, като едната от тях ще бъде посветена на любителския дрифт, всеки желаещ ще може да съсипе ефектно гумите си и да разпусне подобаващо.

Билетите? Цената им е 15 лв. за деня или 20 лв., ако купите билет за двата дни на мега събитието. Може да го направите и онлайн, оттук, директно, като кликлнете на тази картинка от сайта на Eventim.

Не остана. До 15-ти и 16-ти остават седмица и малко, така че се настройте за грандидиозно шоу. А дотогава може да кликнете на картата долу, която ще ви отведе директно на новата локация. След това пък може да кликнете на това E46 М3, което пък ще ви отведе до видеото ни от миналогодишния събор.

И още един любопитен линк! Кликнете и тук долу.

Много практичен и интересен!