Спечели BMW E60 от МПС Експерт!

  • Галерия с 13 снимки. Галерия с 13 снимки.

12 авг 2019

BMW E60 и по-точно Серия 5 в най-мощната за това поколение (преди фейса) дизелова версия 535d, с M пакет и само един предишен собственик. Автомобил в перфектно техническо състояние, закупен от Германия, за доста убедителните 11 500 евро. Немалка сума, но все пак тук говорим за кола с пълна сервизна история. Дотук нищо необичайно, освен че това Е60 може да бъде ваше за... 10 лв. Моля?!?

Точно така. Обяснението е просто. Колата е награда в играта организирана от МПС Експерт, същите пичове и дами, които вече дадоха едно супер запазено BMW. Помните ли сребристата Е91-ца, която Ивелина Ноева спечели на BMW Събора? Същите тези хора дават и Е60-ката. Просто нямаше как да не проверим за какво става въпрос. Направихме го, убедихме се колко е яка тази идея и се свързахме с организаторите.

Какви са условията на играта? Ммм, да познаете пробега на возилото. Но какъв точно е механизмът, кой може да участва, кога е крайният срок и кога и къде ще бъде обявен победителят? Гледайте видеото, което направихме именно за да разберем и ние самите от създателите на този доста любопитен прокет! А после може да кликнете и на снимката долу, която ще ви отведе до пълна галерия на колата в сайта, която да ви помогне да отгатнете точния и пробег.

 

Коментари
Коментирай

Sending ...