Вижте новия VW Golf в тънък камуфлаж седмици преди премиерата му

  • Пет снимки с новия Голф Пет снимки с новия Голф

28 Aug 2019

Volkswagen избра интересния подход да не покаже чисто новото осмо поколение Golf по време на най-голямото изложение за годината, това във Франкфурт. Вместо това, немците ще са домакини на специално събитие в началото на октомври, в рамките на което ще видим следващия бестселър на фирмата.

VW държи да подготви аудиторията си добре за това, което предстои да видим. За тази цел, производителят разпространи снимка на модела в серийната му версия, но покрит с тънък слой камуфлажно фолио, което подвежда очите ни за реалните форми на хечбека.

Все пак, дори и на този етап, който VW описва като финален по отношение на разработката и тестването, можем да видим някои завършени детайли. Долната решетка в предната броня, например, има доста изискан дизайн, какъвто не сме свикнали да виждаме от народния автомобил.

Важно е да уточним и още нещо – емблемата отпред не е скрита случайно. От септември месец тази година новите коли на марката ще залагат на обновена визия за логото VW, като Golf MKVIII също ще се възползва от тази промяна.

Припомняме, че преди няколко седмици имахме възможността да видим модела без каквото и да е камуфлажно покритие по време на заснемането на рекламен клип. Макар и доста далечни, снимките даваха доста ясна представа за общата форма и част от детайлите по екстериора.

За ваше улеснение сме добавили снимките на жълтия прототип в галерията по-горе, след актуалната снимка, разпространена от VW. Добавили сме и два предишни тийзъра на хечбека.

Лукс от Китай!