Да спасиш любимата си Е30-ка от ураган, прибирайки я вкъщи...

  • Изглежда уютно... не само за колите Изглежда уютно... не само за колите

16 Sep 2019

Името Ранди Джалил надали ви говори кой знае колко. Всъщност, може би част от вас, които се ровят непрестанно в интернет и се запознават с историите на автомобилни фенове от целия свят, все пак може би са го чували. Той е просто ентусиаст, който знае как да се грижи за любимата си машина.

Джалил е собственик на BMW M3 от моделно семейство Е30 и живее във Флорида. С приближаването на урагана Дориан, той се видял в чудо къде да прибере колата си, тъй като в гаража му били паркирани автомобилите на гаджето му и нейния брат. Става дума за новички Toyota Corolla и Chevrolet Malibu, а не за някакви класиси.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hurricane Dorian prep 2.0 @aerobrat #hurricanem3 #smallcars #prayforbahamas #bmwe30m3 #vwgti #80scars #doubledoors #hurricanedorian

Публикация, споделена от Randy (@jalilsup) на

 

Както и да е, Джалил говорил с приятелката си и тя се съгласила да му позволи да вкара спортната си „баварка“ в хола, за да я предпази от потенциални щети по време на урагана. Впрочем, ако се запознаете с момиче, което ви позволи да направите това, не се бавете и секунда и вадете пръстена.

Но Джалил искал да помогне на максимален брой хора. Затова привикал един от близките си приятели, който нямал къде да прибере любимия си VW Golf GTI. Пред медиите Джалил остава скромен и простичко заявява, че обича автомобилите много и иска да ги предпази от природните бедствия. Историята му стана известна в Twitter и Instagram и вече се радва буквално на стотици хиляди позитивни реакции.

Във видеото по-долу можете да видите подготовката на Джалил за урагана Матю отпреди две години.

Много практичен и интересен!