Тунери превърнаха Mercedes X-Class във фешън пикап

  • 6 снимки с най-бруталния X-Class, който сме виждали 6 снимки с най-бруталния X-Class, който сме виждали

21 Sep 2019

Въпреки всеобщото разбиране, Mercedes-Benz X-Class на практика си е един работен автомобил. Независимо с кой мотор, с какво оборудване или с какви външни аксесоари го оборудвате, той си остава пикап за работа и това е. Но не така мислят тунерите от Project Kahn.

Това не е просто тунинг фирма, впрочем. Project Kahn се базира във Великобритания и има малко по-различен подход към доработката на автомобили. Всичко се изпипва до върховна степен не само като материали и сглобка, ами и като цялостна концепция и визия.

Както можете да видите от снимките, пикапът изглежда... ами, брутално. Харесва ни новата радиаторна решетка, допълнителните елементи по екстериора, джантите и леко повдигнатото окачване. Салонът може би не е за всеки, но място там намират луксозни материали, каквито не бихте открили в обикновен X-Class.

Project Kahn ще предлага точно този пакет във версии с дизелов и бензинов мотор. Цената е 24 000 паунда над тази на автомобила донор, а в момента можете да си купите напълно готов екземпляр с V6 мотор за 55 000 паунда.

Първородната Godzilla!