Фотоизложба на Иван Монев: 'RideFocus'. Датите са 10 и 11 октомври

  • Фотоизложба на Иван Монев: 'RideFocus'. Датите са 10 и 11 октомври

05 Oct 2019

Ако обичате автомобилите и мотоциклетите, има голяма вероятност тази изложба да ви направи силно впечатление. Експозицията включва 15 внимателно подбрани кадъра, разпечатани в голям формат и изработени с педантична прецизност. Селекцията разкрива специалното отношение и специфичния поглед на нашия редактор Иван Монев, към тези машини.

Разположени на двата етажа на BOLD Showroom в София, ще може да видите силни кадри от вълнуващата среща с могъщото Bugatti Chiron, което успяхме да заснемем и за нашия YouTube канал. Ще видите също прекрасни фотографии на класическо Porsche 911, няколко мотоциклета и… останалите ще рзберете, ако посетите изложбата, убедени сме, че няма да съжалявате. Може да кликнете на тази картинка, която ще ви отведе до събитието във Facebook.

Датите са 10 и 11 октомври, четвъртък и петък, мястото е BOLD Showroom, бул. Христо Смирненски №58, София, а часовете в които може да разгледате експозицията са 18:30 - 22:00 ч. в четвъртък и между 14:30 и 18:30 ч. в петък. Авторът също ще бъде там, входът е свободен.

Къде точно се намира? Кликнете на картата за мигновена и точна навигация.

Първородната Godzilla!