BMW тролна Mercedes за Хелоуин, но си получи заслуженото в отговор


01 Nov 2019

Вчера беше Хелоуин – онзи празник с маските и супергероите, който обикновено не бихме отбелязали в наш материал. Но точно този ден от годината често дава поводи на автомобилните производители от САЩ да се гъбаркат един с друг. За радост, и вчерашният Хелоуин не мина без приятна доза хумор.

Разбира се, главни действащи лица бяха маркетинг отделите на BMW и Mercedes-Benz, които често си "контактуват" посредством социалните мрежи. Двете немски марки си имат закачка отдавна и вчера отново се настъпаха по мазолите. Първи започнаха баварците – качиха снимка на Mercedes-AMG E63, „преоблечен“ като супергероя, който винаги е искал да бъде. А именно, BMW M5.

 

 

Реакцията на Mercedes беше почти светкавична – само 40 минути по-късно, от марката отговориха в Twitter пост, че костюмът е доста „страшен“ и от BMW са свършили добра работа, особено с радиаторните решетки.

Шегата изглежда е за сметка на BMW, тъй като скоро след това потребителите в социалната мрежа коментираха, че спорът в случая приключва. И то го направиха с безброй анимирани картинки. Сещате се, от онези в стил „drop the mic.”

 

 

Първородната Godzilla!