Топ 10 коли, които очакваме през 2020

  • Разгледайте галерията, за да видите десетте коли, които очакваме с най-голямо нетърпение през 2020! Разгледайте галерията, за да видите десетте коли, които очакваме с най-голямо нетърпение през 2020!
  • 10. VW Golf GTI. Със сигурност новият Golf GTI не е най-бързата кола в тази класация, но вероятно ще бъде последният GTI без хибридни глупости на борда, което го превръща в колекционерски шедьовър и кола, която много искаме да караме! 10. VW Golf GTI. Със сигурност новият Golf GTI не е най-бързата кола в тази класация, но вероятно ще бъде последният GTI без хибридни глупости на борда, което го превръща в колекционерски шедьовър и кола, която много искаме да караме!
  • 9. Mercedes EQA. Най-малкият електрически Mercedes идва с голяма 60-киловатчасова батерия и ще осигурява сериозна мощност от 270 к.с. Ще е по-скъп и по-добър от VW I.D.3 9. Mercedes EQA. Най-малкият електрически Mercedes идва с голяма 60-киловатчасова батерия и ще осигурява сериозна мощност от 270 к.с. Ще е по-скъп и по-добър от VW I.D.3
  • 8. Alfa Romeo Tonale. След сливането на PSA и FCA бъдещето на Alfa Romeo не е ясно. Успехът на вече готовия малък кросоувър Tonale е жизненоважен, за да можем да се наслаждаваме на наследници на модели като 4C и 8C. 8. Alfa Romeo Tonale. След сливането на PSA и FCA бъдещето на Alfa Romeo не е ясно. Успехът на вече готовия малък кросоувър Tonale е жизненоважен, за да можем да се наслаждаваме на наследници на модели като 4C и 8C.
  • 7. Ford Puma ST. Големи маниаци сме на тема Fiesta ST, а Ford обещава новата Puma ST да е точно в нейния дух. Така че нямаме търпение да видим какво са направили инженерите на компанията. 7. Ford Puma ST. Големи маниаци сме на тема Fiesta ST, а Ford обещава новата Puma ST да е точно в нейния дух. Така че нямаме търпение да видим какво са направили инженерите на компанията.
  • 6. Lotus Evija. Славната британска марка има само един път към спасението от фалита - да извади нещо наистина революционно. Какво ще кажете за 2000-конна изцяло електрическа хиперкола, ускоряваща до 300 км/ч в рамките на 9 секунди!? 6. Lotus Evija. Славната британска марка има само един път към спасението от фалита - да извади нещо наистина революционно. Какво ще кажете за 2000-конна изцяло електрическа хиперкола, ускоряваща до 300 км/ч в рамките на 9 секунди!?
  • 5. Tesla Model Y. Ако все още не смятате Tesla за масов производител, четвъртият ѝ модел ще ви убеди, че тя е точно това. Model Y ще използва голяма част от техниката на Model 3 и ще залее Европа в края на годината. 5. Tesla Model Y. Ако все още не смятате Tesla за масов производител, четвъртият ѝ модел ще ви убеди, че тя е точно това. Model Y ще използва голяма част от техниката на Model 3 и ще залее Европа в края на годината.
  • 4. Mercedes S-class. Новото поколение на иконата идва с умна операционна система, създадена от Visteon в България, както и с пълен комплект от най-доброто, с което гигант като Daimler разполага. Това ще е силна премиера! 4. Mercedes S-class. Новото поколение на иконата идва с умна операционна система, създадена от Visteon в България, както и с пълен комплект от най-доброто, с което гигант като Daimler разполага. Това ще е силна премиера!
  • 3. Porsche Taycan Cross Turismo. Ако сте гледали видеото ни с Taycan, знаете, че колата ни хареса много. А какво да кажем за по-авантюристичния и готов да се изцапа вариант Cross Turismo, който направи кърти... 3. Porsche Taycan Cross Turismo. Ако сте гледали видеото ни с Taycan, знаете, че колата ни хареса много. А какво да кажем за по-авантюристичния и готов да се изцапа вариант Cross Turismo, който направи кърти...
  • 2. Mercedes EQS. Ако S-класата е върхът, то не знаем какво да кажем за EQS - електрическата версия на най-луксозния и високотехнологичен Mercedes. Говори се, че лимузината ще може да се движи без шофьор, да прави масаж и да готви мусака. 2. Mercedes EQS. Ако S-класата е върхът, то не знаем какво да кажем за EQS - електрическата версия на най-луксозния и високотехнологичен Mercedes. Говори се, че лимузината ще може да се движи без шофьор, да прави масаж и да готви мусака.
  • 1. BMW M4. Ще преглътнем двойното предаване xDrive, дайте го насам! Кой би отказал 500-конното ново M3/M4, след като решетката не се вижда, докато си зад волана... 1. BMW M4. Ще преглътнем двойното предаване xDrive, дайте го насам! Кой би отказал 500-конното ново M3/M4, след като решетката не се вижда, докато си зад волана...

31 Dec 2019

Новата година чука на вратата. Всъщност е толкова близо, че някои от вас вероятно четат този текст през януари. Което не променя актуалността му. Ще пропуснем клишето, че ни очаква много силна година, че светът ще стане по-хубаво място и че точно това е най-автомобилната от най-автомобилните години. Просто ще изброим десетте нови коли, които чакаме с най-голямо нетърпение.

Разгледайте галерията, за да проследите класацията от номер 10 до нашия победител!

Лукс от Китай!