Видеото ни BMW M5 Comp и Nissan GT-R плъзна по света. Чупи рекорди и в YouTube канала ни!

 • Галерия с 8 снимки. Галерия с 8 снимки.

28 яну 2020

Знаехме, че ще има интерес към тези два автомобила, BMW M5 Competition и Nissan GT-R, но не очаквахме да е такъв. За четири дни видеото натрупа 90 хил. гледания в YouTube канала, както и над 430 коментара. Това е абсолютен рекорд за нас, по отношение на набиране на популярност!

Още повече, поради факта, че във видео платформата все още няма много подобни драг сравнения, точно на тези две коли, в тези заводски модификации, накара и други световни медии да цитират нашата, споделяйки видеото, което може само да ни радва. И което ни накара да създадем и субтитри на английски език, които прикачихме в последствие.

Нашето видео бе споделено от гигантската машина Motor1.com, от uk.news.yahoo.com, msn.com, flipboard.com, tuttomotoriweb.com а вероятно и от още световни медии.

Благодарим ви за интереса, фенове на DizzyRiders, както и за всички коментари. И в този ред, искаме да направим няколко уточнения, даващи отговори или яснота на някои от най-често задаваните въпроси и споделяния от ваша страна.

„Защо не представихме GT-R-a достатъчно детайлно?” Защото ще има отделно видео, посветено само и единствено на този бял Nissan GT-R, които обожаваме. Затова в конкретното обърнахме повече внимание на M5 Competition, тъй като за сега не се очертава да пускаме индивидуален тест на бавареца.

„Carwow и Мат Уотсън имат драг със същите коли, но там Nissan-ът печели!“ - Ами не! Това е най-честият и повтарящ се коментар, що се отнася критиката към нас, но в конкретното видео на британците, GT-R-ът е тунингован от LICHFIELD и е със 640 коня! Така, че далеч не е същият.

„Защо не изправихте Nismo-то срещу M5 Comp?“ - Първо защото не разполагахме с GT-R Nismo, още по-малко с модификацията „2020“. Второ, на хартия, по официални данни, този заводски GT-R е по-бърз от M5 Comp в дисциплината 0-100 км/ч: 2,8 сек за японската кола срещу 3,3 сек за немската, както и по отношение на максимална скорост – 315 км/ч срещу 305 км/ч. Та, тогава, защо да не ги пуснем на драг? Драг, в който GT-R регистрира ускорение от 0-100 за малко над 3 секунди, точно колкото Мат Уотсън записа в неговия тест на оранжевият и съвсем същ, като нашия GT-R. И, не на последно място, Nissan GT-R Nismo се продава за космическите 359 000 лв., което е с около 110 хил. повече от M5 Comp.

„Шофьорът на Nissan-а не може да кара! Ако беше друг и резултатът щеше да бъде друг!“ - Това не обяснява последния драг, в които BMW M5 Competition отново бие GT-R-ът, докато Иван се вози на задната седалка на F90-ката, заедно с още 2-ма човека в колата, а Nissan-ът е с двама, с неговия собственик зад волана!

Като пропуск на Иван и на екипа, можем да отбележим единствено, че не направихме старт от движение и с ръчна смяна на скоростите, но за такъв просто нямаше време, както и за тест на спирачките.

Благодарим ви отново за коментарите, добрите думи, съветите и критиките! Абонирайте се за канала ни, ако още не сте, ако не сте гледали видеото го направете и очаквайте скоро представянето на този бял и мега як Nissan GT-R!

 

Фотография: Васил Коларов

 

 

Коментари
 • МПЧ

  МПЧ
  29 яну 2020 - отговори

  БМВ с около 100 коня повече, със зимни гуми на двата автомобила, по-голям цолаж на Нисана....хахахахаха Защо не пробвахте Нисмо със същите коне и летни гуми, еднакъв цолаж, да видите дупка във времето. Лесно е да ак*те, като dizzy лансират "любимата" марка..хахаха начинаещи ::)
 • Боли ли
  ама яко ви бърка във здравето това Бмв а. Хахаха колко е забавно да се смея на анти Бмв комплексарчета.
  • МПЧ

   МПЧ
   29 яну 2020 - отговори

   Ти си пълен ръб братле, смеем се на вас колко сте жалки, с кола 100 коня отгоре , Никога няма да стигнете японците, нито на здравина, нито на скорост . Вярват ви лалетата, тормозен си в училище като малък и имаш малка чурка микимаусе. ЗНАЕШ ли кога ще бивш ГТР , точно никога , дай ми ножа да гръмна зйако :)
 • Тони

  Тони
  30 яну 2020 - отговори

  Много слаб водач в GT-R
Коментирай

Sending ...