Принтирайте си пет настолни игри от BMW

  • Вижте петте предложения на BMW тук, а след това ги свалете от линка в текста Вижте петте предложения на BMW тук, а след това ги свалете от линка в текста

08 Apr 2020

Стоенето вкъщи в опит да спрем разпространението на коварния коронавирус изнервя всички ни, а запасите от игри и забавления постепенно започват да се изчерпват… На помощ идва не кой да е, а BMW с пет ценни предложения за игри.

Настолните игри може да изтеглите безплатно от сайта на компанията (кликнете тук). Те са пет: The Big BMW Race, Find The Pair, Park Your BMW, Puzzle Duo, and Play Carpet. На посочения линк са дадени правилата за всяка от игрите (на английски), както и линкове за сваляне на pdf-и, които лесно може да принтирате. Ето накратко какво да очаквате от игрите и на български:

The Big BMW Race: Включва състезание и освен таблото ще изисква да добавите любимите си колички и да вземете зарчета. Може да направите състезанието в толкова обиколки, колкото решите.

Find the Pair: След като принтирате и изрежете картите, обърнете ги с картинките на колите надолу. Всеки играч избира и обръща две коли - ако са еднакви, прибира ги в гаража си и отново е на ход. Ако ли не - следващият играч е на ред.

Park your BMW: Нещо като “Бикове и крави”, но с колички BMW и на специално принтирано табло.

Puzzle Duo: Ще е интересен за по-малките BMW маниаци - редене на пъзел BMW

Play Carpet също е предназначен за по-малки участници. Добре е да се принтира на голям лист с размер поне А3.

Много практичен и интересен!