Continental Black Chili ви дава шанса да спечелите четири незабравими дни шофиране в Южна Франция!

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

09 юни 2020

Тази новина може да ви звучи, като сериозен шанс за сбъдване на ваша автомобилна мечта, защото… е точно такъв! Black Chili е специална съставка във високотехнологичните гуми на Continental, а Continental Black Chili Driving Experience е епично 4-дневно събитие с каране на спортни автомобили, по едни от най-добрите пътища в света. И да, вие може да сте там!

Какво може да карате? Ами, списъкът е изискан и включва 12 спортни автомобила, сред които Porsche 718 Boxster, BMW M240i, Mercedes-AMG C 43, Ford Mustang, Audi RS 3 и дори мощният над 400 к.с. чисто електрически Jaguar I-Pace. Къде? Прованса, Югоизточна Франция, район-мечта за почивка, с умопомрачително яки пътища!

Гумите? SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P и ContiSportContact 5, с които неслучайно изброените автомобили напускат заводите си. Идеята е да се убедите в сцеплението и останалите качества на продуктите на Continental, както и – най-вече – да си изкарате страхотно.

Събитието ще се състои през октомври тази година или през пролетта на 2021 година, като при организацията му ще бъдат спазени всички здравни ограничения и препоръки. Пълна информация за него, както и записване за участие, може да намерите в сайта blackchili.bg или ако кликнете на картинката тук в текста.

 

Коментари
Коментирай

Sending ...