Ще може да си купите Merc-AMG E 63 в цвят… ‘Snapper Rocks Blue’ на BMW М5

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

07 Jul 2020

Представете си как търговецът в „Силвър Стар“ ви предлага стандартната гама от цветове, конфигурирайки новият ви Mercedes-AMG E 63 S. Вие обаче харесвате много… BMW M5 или по-скоро ви допада неговия цвят ‘Snapper Rocks Blue’, в който баварците боядисват и други свой модели и модификации.

„Няма проблем“ ви казва човекът зад бюрото, добавя няколко хилядарки към цената на вече уточнената ви спецификация и я поръчва чрез програмата ‘Designo Manufacktur’ с боя от палитрата на… BMW.

Това е най-новата възможност за персонализация, предлагана от Mercedes-Benz. ‘Porsche Viper Green’ за вашата A 45 S? Стига да ви се плаща, ще я получите директно от Mercedes-AMG.

В галерията, освен бързата и несполучлива фотошоп илюстрация, ще видите два примера от програмата ‘Designo Manufacktur’. Единият е на Mercedes-AMG E 63 S боядисан в ‘Steel Blue’, цвят от гамата на буса Sprinter, а другият – S 63 Cabriolet в зелено от „историческата“ палитра на Mercedes. Но, както споменахме, изборът ви може да бъде от която и да е гама, на който и да е производител.

Каква конфигурация бихте си направили? Например, AMG GT R в червения цвят за BMW M5 LCI? Или пък A 45 S в отровно зеления ‘Sublime Green’ за Dodge Challenger Hellcat?

Първородната Godzilla!