Четирите епизода на „Бугимобил“! Буги, ти си завинаги с нас!


21 Jul 2020

Днес, 21.07., се навършва точно една година откакто ни напусна Марио Събев, нашият скъп приятел, душа и музикант, по-познат, като Буги Барабата. Буги, който винаги бе готов „да си отвори едно кафе“ и който бе своеобразен феномен не само в радио ефира.

Онези, които имаха честта да го познават знаят каква душа бе той, що за чешит, какъв специален и адски силен хумор имаше, какъв усет за музиката, какво отношение имаше към нея и към приятелите си. И към живота.

Именно в негова памет решихме да създадем и рубриката „Бугимобил“, в която каним страхотни български музиканти, рок групи, които ни споделят култови парчета от тяхното творчество. В движение, в нашето мобилно студио, непринудено, с желание, с чувства и… в памет на буги.

Досега ни гостуваха страхотните „Тангра“, „Б.Т.Р.“,  и „Odd Crew“, а в последния засега четвърти епизод – неповторимите „D2”! Благодарим на всички тях за безвъзмездното участие, за страхотните думи, настроение, музика и истории, които донесоха!

Надяваме се след ситуацията да продължим да развиваме „Бугимобил“, а дотогава – предлагаме ви всички 4 епизода на едно място, в случай, че сте пропуснали някои от тях! Приятно гледане и приятно слушане!

 

Фотография Буги: Теодор Ангелов

Епизод 1: Тангра

 

Епизод 2. БТР

 

Епизод 3: Odd Crew

 

Епизод 4: D2

Много практичен и интересен!