BMW X7 Dark Shadow Edition. Ограничено е в 500 броя и е… тъмно

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

24 Jul 2020

‘А collector's item’ са написали BMW в прессъобщението за BMW X7 Dark Shadow Edition, което е второ лимитирано издание на баварски модел, за което се вдига шум тази седмица, след BMW M340i xDrive Touring (340 броя).

По-специалното на тази „мрачно готина“ X7-мица е боята ‘Frozen Arctic Grey’, която от BMW казват, че се предлага само и единствено за това издание. Тъмнотата е завършена с т.н. ‘BMW Individual High Gloss Shadow Linе’ (специално име) елементите в черен гланц, заместващи обичайните хромирани работи. Такива са например рамките около страничните стъкла, като рейките на покрива също са зачернени и кръстени ‘Roof Rail High Gloss Shadow Line’. Големите бъбреци и ауспуховите накрайници пък са боядисани в… черно. Също големите 22-инчови джанти са уникални за ‘Shadow Edition’ и са в ‘Jet Black’.

Логично, вътре преобладава черният цвят, като коланите са декорирани и с готини сини лентички по дължина. И много M и Individual работи, в това число и седалките с фина мерино кожа в Night Blue/Black. Има и пиано лак в… черно.

Какво ще кажете? Допада ли ви най-тъмното издание на X7 и/или в какъв друг цвят бихте избрали луксозния гигант на BMW?

Първородната Godzilla!