Aznom Palladium е първата в света хипер лимузина-SUV с италиански дизайн. Какво?!


13 Oct 2020

Почти сме сигурни, че не сте чували името Aznom. То принадлежи на италианска бутикова марка автомобили, която се базира в Монца. Пичовете готвят изцяло нов продукт, за който се надяват, че ще шокира автомобилната индустрия. Носи името Palladium и е различен от всичко, което сте виждали досега.

Първите скици са наистина… шокиращи. От тях ни приветства един автомобил, който ни е много трудно да определим към кой точно сегмент принадлежи. Огромен е, има приблизително формата на седан с изпъкнал багажник отзад. Но пък е повдигнат като модерен SUV и е качен на огромни колела. Не знаем какво точно ще представлява задвижването, но сме почти сигурни, че ще е 4х4.

Всъщност, от фирмата използват термина “хипер лимузина”, който според италианците бил популярен в автомобилния бизнес. Ние го чуваме за първи път, но не можем да кажем, че е лишен от смисъл. Aznom обещава най-добрите италиански майстори и доставчици на материали да са замесени в развойната дейност.

Дебютът е насрочен за последната седмица на октомври. С други думи, скоро отново ще си говорим за Aznom Palladium, а дотогава - насладете се на официалните компютърни скици.

Лукс от Китай!