Румънско тунинг ателие предлага това недоразумение за BMW F30/F32

  • Това е решетката, която румънците предлагат за Серия 3/Серия 4 F30/F32 Това е решетката, която румънците предлагат за Серия 3/Серия 4 F30/F32
  • Актуалното M4 G82 Актуалното M4 G82
  • Старото M3 F80 Старото M3 F80

26 Nov 2020

Нека си го кажем – новите огромни бъбреци на M3 и M4 не се приеха добре. Дизайнът на Адриан ван Хойдонк, първо демонстриран с iNext (вече iX), а след това внедрен в новото поколение M3 и M4, е най-дискутираният дизайнерски ход на BMW от Крис Бенгъл насам.

Това обаче не уплаши компанията и тя настоя да произвежда колите точно така, както си беше намислила – с огромните бъбреци, породили десетки подигравки в социалните мрежи. Окей, съгласихме се, който иска да кара страхотното ново M4, ще трябва да се примири с дизайна. 

Но на кого би му хрумнала идеята да обезобрази красивото старо поколение M3 и M4, като монтира новата предна решетка на тях!? Отговорът е: на румънското тунинг студио KITT Tuning, което показа своята разработка за старото поколение F30/F32 (Серия 3 и Серия 4) и се очаква да покаже такава и за F80/F82 (M3 и M4).

Със сигурност румънската предна решетка (от която засега имаме само една снимка) ще събира погледите на улицата, но нима искате да привличате вниманието точно по този начин!?

 

Първородната Godzilla!