В случай, че военното министерство си търси скъпи офроуд машини, имаме идея!

  • Големият лош вълк. Десет снимки Големият лош вълк. Десет снимки

16 дек 2020

Забравете за Лада Нива и за ръбатата G-класа, това е новият офроудър, ако искате да сте in и cool в калта. Очевидно пичовете от Manhart не са направили проучване на клиентските нагласи, защото ако бяха, щяха да разберат, че точно двама от всичките хиляди собственици на X7 някога са излизали от асфалтовата мрежа. Всъщност по-вероятно е да са го направили и да установили, че точно тези, които не смятат да се калят, много биха харесали новия вид на X7.

Чудовището на Manhart всъщност изглежда доста брутално. За основа е използвана версията M50i, която има завидните 530 к.с. и 750 Нм още преди намесата на Manhart. Германското тунинг ателие ги е увеличило на 650 к.с. и 920 Нм. Трябва да са достатъчни, надяваме се. Просветът е увеличен с 40 мм, като на мястото на стандартните джанти са монтирани нови 20-ки Black Rhino, които са всичко друго, но не и подходящи за офроуд. Интересното е, че са намерили офроуд гуми с размер 305/50 R20. С изброените дотук промени тунинг ателието вярва, че X7 е готов да ви извади от сериозни беди извън пътя.

Ако това не ви е достатъчно, то външността на най-голямото BMW X е получила брутална дреха, която имитира бронировка.

Крайният продукт е изключително подходящ за възлагане на скъпи държавни поръчки - изглежда брутално, едва ли има особени способности извън пътя, но ще всява респект по парадите...

 

Коментирай

Sending ...