Какво ще кажете, ако новото BMW 7 изглежда така?

  • Ще трябва да почакаме поне година, докато видим лимузината официално Ще трябва да почакаме поне година, докато видим лимузината официално

21 дек 2020

BMW е в напреднал етап от разработката на новата Серия 7, но със сигурност колата няма да дебютира в близките месеци. Очаква се това да стане в края на 2021 или дори през 2022. Затова е трудно да гадаем как ще изглежда. Тестови прототипи вече бяха засечени, но те разкриват доста малко, защото са добре покрити с камуфлажи. Според колегите от руското издание Kolesa.ru, новият флагман на баварците ще получи два реда “очи”, но ще има по-малка решетка, спрямо актуалното поколение. Двата рендъра са разработени от руските дизайнери на базата на тестовите прототипи. Вижте сходно решение на предните светлини и за бъдещото X7, също рендъри на руските дизайнери.

И ако дизайнът все още е в сферата на предположенията, то повече яснота има по отношение на задвижването. Новата “седмѝца” ще се лиши от услугите на 12-цилиндровия мотор, но пък със сигурност ще има изцяло електрическа версия, която може би ще носи означението i7. Според слуховете този вариант ще има около 540 к.с., двойно предаване и пробег от поне 500 км с едно зареждане.

Лично ние доста харесваме задните светлини и изобщо начина, по който е оформена колата в задната част. Рендърът на предницата не изглежда толкова реалистичен, а и все още никой не може да каже със сигурност дали BMW ще се реши на такова странно разделяне на фаровете на два етажа.

 

Какво мислите!?

 

Коментирай

Sending ...