Suzuki ви дава 2000 лв. бонус, ако върнете старата си кола за рециклиране

  • Половината от поръчките за ново Jimny са именно с този бонус от 2000 лв.! Половината от поръчките за ново Jimny са именно с този бонус от 2000 лв.!

27 Jan 2021

С началото на новата година от SUZUKI България обявиха и началото на нова бонус програма за своите клиенти - SUZUKI SCRAP BONUS. Тя следва глобалната визия на Suzuki Motor Corporation за максимално намаляване на вредните отпечатъци върху околната среда. Насърчаването на намаляването на отпадъците от производството, рециклирането им и правилното им третиране, чрез технологии и системи за рециклиране на автомобили. Това е ключов фактор във философията на марката за опазване на природата.

Програми за обновяване на автомобилния парк и за намаляване на негативните последици от остарелите, несигурни и спомагащи за замърсяването на въздуха автомобили са отдавна инициирани от държавните институции в повечето Европейски страни. И докато у нас създаването на държавна програма за бракуване на стари автомобили е все още идея, родният вносител на SUZUKI прави крачка напред към крайния клиент и му предлага директен скрап бонус при покупка на нов автомобил.

Програматаs SUZUKI SCRAP BONUS е насочена към собствениците на леки автомобили на възраст над 15 години, които по официални данни на МВР представляват над 70% от автомобилния парк в България. Чрез нея те могат да предадат за рециклиране своето амортизирано или вече излязло от употреба превозно средство и срещу това да получат директно ценово предимство от 2000 лева при закупуването на нов автомобил от гамата на японския производител.

По условията на скрапинг програмата търговските представители на SUZUKI имат ангажимент да се погрижат за всичко – от репатрирането на автомобила до прекратяването на неговата регистрация в „Пътна полиция“, като така за клиента услугата е максимално улеснена и за него остава единствено радостта от сделката на годината - покупката на нов автомобил и удовлетворението, че е спомогнал за една по-чиста и безопасна градска среда, премахвайки старото си превозно средство от улицата. Научете всички подробности за бонуса от 2000 лв., като кликнете тук или на картинката горе!

От програмата може да се възползва всеки, който през последните две години е предал своя амортизиран автомобил за рециклиране, като за целта трябва да представи на SUZUKI оригинала на удостоверението, издадено от фирмата рециклирала прувозното средство. Също от вносителя дават възможност връщането на стария автомобил да стане сега, а самата покупка на нов да е по-късно през годината, като при този случай клиентът получава ваучер за стойността на бонуса.

За собствениците на стари автомобили от гр. София това е прекрасна възможност да реализират сделката на годината предвид новата наредба на общината за съкращаване на срока за принудително премахване на автомобила, изоставен върху общински или държавен терен.

Почти половината от предварителните поръчки за новото Suzuki Jimny, което ние обожаваме, са се възползвали именно от SUZUKI SCRAP BONUS за 2000 лв.

 

Първородната Godzilla!