“Бързи и яростни” 9 излиза на 28 май, вижте новия трейлър

  • В галерията вижте няколко кадъра от трейлъра, папарашки снимки от снимачния процес, както и първите постери на филма В галерията вижте няколко кадъра от трейлъра, папарашки снимки от снимачния процес, както и първите постери на филма

11 Feb 2021

Признаваме, че “Бързи и яростни” упорито гони “Дързост и красота” по дълголетие, но няма как да не сме почитатели на летящите коли с около 3000 предавки… Новият F9 излиза на 28 май 2021 (освен ако пандемията не отложи премиерата му още веднъж), така че някак очаквано по време на паузата на Супербоул се появи нов трейлър.

Както разбрахме и от предишните трейлъри, Дом Торето (Вин Дизел) води спокоен живот с жена си Лети (Мишел Родригес) и сина си Браян. Разбира се, нещо се обърква, за да може на сцената да се появи братът на Дом - Джейкъб (Джон Сина), който между другото е мега добър зад волана.

 

Трейлърът не разкрива почти нищо друго, но включва обичайната смес от абсурдни каскади (вижте нещастната Toyota GT86, издърпана от магнит). Почитателите на серията ще се зарадват да видят възкръсването на Хан Лу (Сунг Канг). Тук са и останалите обичайни заподозрени: Роман Пиърс (Тайрийз Гибсън), Миа (Джордана Брустер), Лудакрис, докато в отбора на лошите ще видим Сайфър (Шарлиз Терон) и Куини (Хелън Мирън).

Много практичен и интересен!