Нереалното оф-роуд Bugatti Chiron Terracross е нереално добро

  • Галерия от 8 илюстрации на Bugatti Chiron Terracross Галерия от 8 илюстрации на Bugatti Chiron Terracross

25 Feb 2021

Ето го поредният илюзорен модел. Той е роден от нечий Photoshop и завинаги ще остане нищо повече от заемаща частица от пространството на няколкото сървъра, качили тези илюстрации. Но знае ли човек. Bugatti може никога да не помисли за нещо по-високо от 90-милиметровия клиренс на Chiron, но богати хора бол. Все някой може да откачи и да превърне своя Chiron в най-скъпата за оф-роуд разходки машина.

Което може би е по-добрият вариант от това да поръчате розово Bugatti и да го подарите на жена си за деня на влюбените. Както направи в средата на месеца един господин*.

Създателят на кръстеното Bugatti Chiron Terracross от рендърите тук е Рафал Чанецки. Той работи като индустриален дизайнер в Китай. Проектът е направен с единствената цел да постави под въпрос реалността. Дизайнерът отбелязва, че идеята на колата е да съчетае две много различни категории автомобили – скоростни суперколи и високопроходими 4х4 машини.

Рендърът на Bugatti Chiron Terracross запазва оригиналната каросерия на Chiron, но всичко останало по екстериора е модифицирано. Джантите и гумите са различни, които изобщо не са подходящи за реалния безасфалтов свят.

Работещият в Шенжен дизайнер добавя на струващият базово 5 млн. лв. Chiron повдигнато окачване, широки арки на калниците, ролбари отпред и отзад, експедиционен багажник, светлини и резервна гума над двигателя.

Стандартните странични огледала са премахнати и на тяхно място са добавени сканиращи пътя камери, които предават информацията към управлението на двигателя, скоростите, и окачването.

Вижте още снимки в галерията по-горе.

*идиот

Първородната Godzilla!