DizzyRiders.bg вече и в платформата SQUID!


01 мар 2021

Какво е SQUID? Освен, че на английски означава сепия (оттам и логото), това е приложение, което филтрира новините достигащи до вас. Тоест, това е портал, през който получавате само информация от конкретни сфери на живота, които ви интересуват.

Сваляте приложението напълно безплатно, или от Google Play или от Apple App Store, избирате си сфери на интереси, например, спорт, автомобили, наука - категориите са над 100 - и готово. Представете си го, като портал за новини, но само такива, които наистина ви интересуват. Приложението съществува и за Huawei, като при устройствата на китайския гигант дори замени Google News.

Нещо повече, може да избирате и дали тези новини да са глобални, от цял свят, или от конкретна държава. Списъкът на SQUID включва над 40 страни, като може да сменяте филтъра търсене постоянно, дали да са само от България, то другаде или отвсякъде. Пробвайте го, свалете го безплатно и бързо, чрез тези три виртуални бутона-линкове, към съответните версии за Google, Apple или Huawei:

 

Какви са плюсовете? Ами, очевидни. В днешно време ни заливат огромни потоци от информация, от къде ли не, голяма част от които напълно непотребни за нас, а друга – неверни. Затова хората зад SQUID са разработили приложението така, че да работи само с проверени и доверени източници на съдържание.

Списък, в който попаднахме и ние, DizzyRiders.bg! Което е повод за радост и за споделяне от наша страна, което и правим с настоящата публикация. Ако и на вас ви е писнало от ежедневно затлачване с новини, може да пробвате апликацията и да се уверите в нейната яка работа.

Коментирай

Sending ...