Рали спринт Пещера ще ни зарадва този уикенд, 17 и 18 април!


15 Apr 2021

Идният уикенд се очертава да бъде, нещо като свеж планински въздух за зажаднелите ни за рали спорт дробове. Събитието е Рали спринт Пещера, което ще бъде и първият старт от националния шампионат. Досега има записани 28 екипажа, сред които нашите приятели Боби Григоров и Виктор Миленков, с автомобил Mitsubishi Lacer Evo 9.

По асфалтовите серпентини край Пещера ще трещи и Skoda Fabia R5 Evo, автомобил в който се возихме преди броени дни и за който очаквате видео в канала ни. Той е на тима „Мегапорт“ с пилот Мирослав Ангелов и навигатор Георги Гаджев, като главна фигура в организацията на отбора е Пепи Гьошев.

Страхотно е, че в стартовия списък има и дама. Талантливият пилот Екатерина Стратиева ще бъде навигирана от Георги Аврамов, машината им е Peugeot 208 R2, а отборът - „Астра Рейсинг“. Но това са само част от хората, които ще ни зарадват с моторспорт емоции през уикенда, от който ни дели само ден.

Пълният списък с екипажите може да видите тук горе, като ви съветваме да кликнете и тук, за да попаднете на официалната страница на събитието във Фейсбук. Там организаторите качват актуална информация, като сайтът също е добра дестинация. Пожелаваме успех на всички участници, хубаво време, а емоциите са гарантирани!

Първородната Godzilla!