BMW Fest в „Дару Кар“ - томбола с награди, дрифт шоу и отстъпки! Датите са 10, 11 и 12 юни!


28 May 2021

„Дару Кар“ ви канят (и нас също) на BMW Fest, събитие, което ще бъде интересно и доста изгодно за всички фенове и клиенти на марката. Защо? Защото в рамките на 10-12 юни, „Дару Кар“ ще дадат супер изгодни предложения, каквито не са предлагани досега, камо ли накуп.

А именно, безплатна следваща смяна на масло и филтър на употребяван автомобил, закупен от „Дару Кар“, 20% отстъпка на резервни части, 50% отстъпка от цената на труда за тенекеджийно-бояджийни дейности, при записан час в рамките на феста, както и 25% намаление на цените на аксесоарите от колекцията BMW Lifestyle. Последното означава, че ще може да си купите тениски, шапки, ключодържатели и дори велосипеди на доооста изгодни цени.

Ще може дори да спечелите велосипед BMW, ако участвате в томболата и имате късмет. Другата награда е возене в специално подготвен дрифт автомобил, а BPRO Drift Team ще проведат… дрифт шоу събота в следните в 13:00 часа и 16:00 часа. Също така ще може да карате и тестови коли на Bova Car, така че може да съчетаете приятното с приятното и да дойдете на BMW Fest-а на „Дару Кар“. Друго? Нещо, което не е обичайна практика за много сервизи - ще може да гледате как механиците работят по колите в сервиза, да надникнете зад стъклото“ и „под крика“. Повече информация за специалното събитие може да научите, като кликнете тук или на картинката горе.

 

Първородната Godzilla!