Руски влогър взриви BMW M5 Competition (Видео)


08 Feb 2022

През 2020 г. за пръв път чухме името на Михаил Литвин. Може би никога нямаше да разберем за него, ако въпросният руски влогър не качи видео, в което изгаря своя Mercedes-AMG GT 63 S, защото бил разочарован от гаранционното обслужване.

Няколко месеца по-късно същият лигльо изкара през витрината от шоурум на Porsche новият си Taycan Turbo S, твърдейки, че объркал педалите на газта и спирачката. Но и Стиви Уондър видя колко е нагласен целия „инцидент“.

Както и да е, какво ново? Ами видео, в което е унищожен напълно още един скъп автомобил. Този път жертвата е BMW M5 Competition.

Новодото видео на Михаил Литвин вече е гледано над 5 млн. пъти. Явно да съсипваш такива коли е много гледаемо. Дет‘ се вика, сеир да има!

Накратко историята, която в кадри ще ви отнема максимум 6:48 минути, показва унищожението на предварително полято с бензин M5 Competition. Малка подробност е, че колата не е собственост на руския влогър, а на негов приятел. Литвин изстрелва неуспешно няколко горящи стрели с арбалет. В крайна сметка колата не се възпламява от стрела, а просто е взривена.

Според руска медия причината за унищоженото BMW M5, която не се разкрива във видеото, е свързана с приятел на Михаил Литвин. През ноември 2021 г. влогърът Саид Губденски загива в катастрофа с BMW M4 Competition в Москва. В колата умира и неговия спътник.

Ако наистина това е причината, унищожаването на M5-цата е в чест на приятеля на Литвин. Видеото завършва с надпис „вечна памет“.

Лукс от Китай!