Искате да получите новото BMW M3 Touring безплатно? Има начин!

  • Галерия с девет снимки на първото произведено серийно M3 Touring, позиращо до колата за сигурност M3 Touring Галерия с девет снимки на първото произведено серийно M3 Touring, позиращо до колата за сигурност M3 Touring
  • Миналата година наградата беше M5 CS Миналата година наградата беше M5 CS

08 Aug 2022

BMW вече обяви, че комбито M3 Touring ще е новата кола за сигурност в MotoGP, а сега има и друга изненада. Супер комбито ще е наградата за най-бързия в квалификациите на мото шампионата. При това победителят ще получи не коя да е кола, а първата серийно произведена – лакирана във Frozen Black и с кожен салон в Merino/Black. Записалият най-много точки в квалификациите ще кара първото M3 Touring преди първите клиенти да получат своите коли през ноември.

M3 Competition Touring е най-бързото комби на “Нюрбургринг”. Първото M3 комби в историята на модела има 510 к.с. и 650 Нм, като се предлага само в съчетание с xDrive и 8-степенен автоматик.

Наградата на BMW за най-добър квалификант се дава за 20-и път от 2003 досега, като рекордьор със седем спечелени награди (и съответно седем спечелени коли BMW) е Марк Маркес. Валентино Роси и Кейси Стоунър са я печелили по три пъти, а през последните две години BMW-то отива при Фабио Куартараро. Така миналата година французинът спечели BMW M5 CS, а през 2020 – M2 CS.

ГЛЕДА ЛИ НОВОТО НИ ВИДЕО!?

 

 

Първородната Godzilla!