Снимки от компоненти на следващото поколение Mercedes E-Class вече са в интернет

  • 3 снимки с екстериорни детайли от новия E-Class 3 снимки с екстериорни детайли от новия E-Class

10 Jan 2023

За никого не е тайна, че Mercedes-Benz работи по следващото поколение на модела си E-Class. Машината би трябвало да дебютира към края на 2023 година, но в интернет форуми вече могат да бъдат открити снимки на някои от екстериорните компоненти на возилото. В галерията можете да видите кадри с три модела решетки - стандартна, AMG и "луксозна", както и задния дифузер с интегрирани хромирани ауспухови накрайници.

Шпионски снимки на модела от различни източници вече загатнаха, че дизайнът нa E-Class ще бъде силно вдъхновен от актуалния S-Class. Част от промените вклюват по-изчистена предница, "потапящи" се дръжки на вратите, LED светлина, свързваща стоповете, и други. 

Големи промени се очакват и в кабината - таблото ще получи изцяло ново оформление, подобно на това в електрическия Mercedes EQE. Различни източници казват, че 11,9-инчовият екран от C-Class ще бъде стандартен в новата E-Class, а 12,9-инчовият OLED екран от S-Class ще се предлага като опция.

Следващото поколение Mercedes E-Class се очаква да бъде представено през втората половина на 2023 г., като вероятно ще пристигне преди края на годината в шоурумите на марката.

Лукс от Китай!