Продава се едно огледало за Pagani Huayra. Сумата може да достигне до 2000 паунда

  • Галерия с три снимки. Галерия с три снимки.
  • Тази Huayra се продаде за 4,2 млн. евро. Тази Huayra се продаде за 4,2 млн. евро.

19 Mar 2023

Това са си 2280 евро или под 4500 лева, което вероятно е супер изгодна сделка за подобен артикул. Убедени сме, че ако звъннете на Хорацио, ще ви даде различна оферта за ново.

„Далаверата“ е през RM Sotheby’s и идва от Лондон, като в нея, интересно, са посочени също и размерите. А именно 14 x 54 x 20 см, като е записана дори масата от 0,72 кг. Така, че ако наддавате за него и успеете да спечелите търга, да имате представа колко ще ви излезе и доставката. Което е, всъщност, ако дадете 4500 лв. за огледало, дали ще ви интересуват разходите по идването му до вас? Риторичен въпрос.

Както може да предположите, не може да намерите такова в OLX. Интересен е резултатът от търсенето ни в eBay, където излиза чифт употребявани огледала във Феникс, Аризона. Цената им е, внимание, 25 275 долара и 59 цента. Или 46294 лева и 77 стотинки. Хах! Което прави по над 23 хил. лв. за парче, няколко пъти по-солена оферта от тази на RM Sotheby’s.

Pagani са произвели 100 екземпляра от Huayra, в различни модификации, което означава че огледалата са само 200, 100 от които леви и сто…, ясно е. През май миналата година писахме за приятен екземпляр (цял автомобил, без липсващи огледала; тази горе), които се продаваше през Cartique и mechatronik.de. Цената тогава бе 4,2 млн. евро, а сега в сайта пише “SOLD”.

 

Много практичен и интересен!