Българите от Vilner превърнаха интериора на Ford F-150 Raptor в произведение на изкуството

  • 9 снимки от изцяло новия интериор 9 снимки от изцяло новия интериор

13 Jun 2023

Знаем възможностите на Vilner - виждали сме техните творения многократно. С годините сме свикнали да очакваме винаги и само най-доброто от тях. И, разбира се, не сме разочаровани и този път. Напротив - приятно изненадани сме как може да изглежда кабината на един по дефиниция работен автомобил.

Става въпрос за Ford F-150 Raptor. От тунинг ателието разказват историята на автомобила и срещата му с Vilner под формата на кратка приказка. Няма да ви я пресъздаваме цялата, а само ще ви споделим информация относно интериорните преработки.

От Vilner разбрали, че този Ford Raptor имал потенциал да се превърне в нещо невероятно. Те започнали с магията на визуализацията, създавайки вълшебен проект, който оживявал пред очите на клиента. Таблото, панелите на вратите, централната конзола и седалките били покрити с кафява и черна напа с винтидж ефект, която предизвиквала въздишки на възхищение.

Но Vilner не спрели до там. Те покрили тавана с мека Алкантара, която придавала усещане за лукс и уют. Изкусителният дървен акцент и детайлите в цвят „gun metal“ били финалните щрихи на това приказно творение. И така, Ford Raptor се превърнал в нещо напълно различно. Станал вълшебен автомобил, който излъчвал уникалност и стил. Когато клиентът видял промяната, очите му светнали от радост, а усмивката му била по-широка от всякога.

Усмивката на лицето на Атанас Вилнер надали е толкова широка през последните седмици, тъй като личният му Instagram профил беше хакнат. Ако сте негов последовател в социалната мрежа, не отваряйте нищо, изпратено от него поне засега. Освен това, винаги можете да се прехвърлите към канала на студиото Vilner, където новото съдържание е редовно явление.

Лукс от Китай!