Vilner направи волан в стил ‘Yoke’ за Tesla-та на Иван Христов

  • Новият волан в стил 'Yoke' Новият волан в стил 'Yoke'
  • И тук..., И тук...,
  • , а това е преди. , а това е преди.
  • И скрийншот от видеото ни от 2019-та. И скрийншот от видеото ни от 2019-та.

26 Jan 2022

„Направих си подарък за Нова Година. Феновете на Тесла ще разпознаят новия волан. Сигурно съм единственият човек в света с такъв волан, без да давам пари за нова кола! Най-якото е, че е правен специално за мен и май стана по-хубав от оригинала! :)

П.п. Направен е от един български творец на световно ниво @vilner_garage

Това сподели Иван в своя - и на Андрей, за което говори и името - Инстаграм профил @ivaniandrei.offical. И, както виждате от снимките, новото „кормило“ на неговата Tesla Model S P100D доста прилича на джойстика, който Йлон Мъск въведе първо за Model S Plaid, най-мощната и бърза модификация на модела, а по-късно за всички нови S и X.

Любопитен факт е, че на пазара се появиха и предложения и „в обратната посока“ – модифициране от нетрадиционния ‘Yoke’ във волан със затворен контур. Тsportline например имат две алтернативи, едната от които с карбон и с цена 3499 долара…

Казваме „Честито!“ на Иван за новата джаджа, която наистина е уникална и придава индивидуалност на колата. За пръв път видяхме неговата Model X преди повече от 2 години, когато заснехме стария му автомобил – Toyota Land Cruiser V8. Ако сте пропуснали това видео може да наваксате и да сравните еволюцията на канала ни оттогава.

Съвсем наскоро пък качихме и много интересно видео за самия Вилнер. В него Наско разкрива любопитни детайли около неговата работа, как е започнал, за проектите му за Rimac и още детайли от кухнята.

Първородната Godzilla!