Ако ви се харчат повече пари в Гърция тази суперяхта се дава под наем

  • Галерия от 17 снимки с италианската суперяхта Sub Zero Галерия от 17 снимки с италианската суперяхта Sub Zero

25 Jul 2023

Много българи предпочитат да изкарат лятната си почивка по плажовете на съседна Гърция. Някои вече го направиха, други все още са в очакване на своята ваканция. И в тази връзка искаме да ви запознаем с една прекрасна италианска суперяхта, която може да наемете за седмица или повече и да се насладите на красивите гледки, плавайки във водите на южната ни съседка.

Цената за седмица на италианската суперяхта започва от 48 000 евро. Тя е кръстена Sub Zero и е дълга 31 метра. Произведена е през 2007 г. и като нова е струвала 2,95 млн. евро. Дело е на италианската корабостроителница Italcraft и като модел се води Maxi Drago 105.

На борда има четири каюти за гости, предлагащи място за девет гости. В спомената по-горе цена влизат петчленен екипаж и първокласно обслужване. Максималната скорост, която може да развие Sub Zero е 41 възела (76 км/ч), а крайцерската е 35 възела (65 км/ч).

На борда Sub Zero има апартамент със собствена баня, външна и вътрешна трапезарии, кухня, зони за релакс и почти всичко останало, което може да намерите в по-големя клас яхти. Ако ви хареса толкова много, че искате да я притежавате, може да бъде напълно ваша за 1,85 млн. евро.

Още снимки може да разгледате в галерията най-горе.

Лукс от Китай!